skip to Main Content
MSL Fusion – Το μέλλον είναι η σύντηξη!

Η MSL διαδικασία αναγνωρίζεται ως η κορυφαία διαδικασία στη βιομηχανία κατασκευής φουσκωτών σανίδων και είναι αποκλειστικά και μόνο για την Red Paddle Co. Είμαστε η μόνη φουσκωτή μάρκα στον κόσμο που παράγει τις σανίδες της στη δική μας ιδιωτική εγκατάσταση που σημαίνει ότι καμία άλλη μάρκα σανίδας δεν μπορεί να πλησιάσει την ποιότητα της Red Paddle. Ας δούμε γιατί.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Εξετάζοντας όλες τις μεμονωμένες διαδικασίες στην παραγωγή του drop stitch όπου χρησιμοποιούν κοινώς όλες οι εταιρίες, αναπτύξαμε μία ανανεωμένη και εκλεπτυσμένη έκδοση στη διαδικασία παραγωγής φουσκωτών σανίδων.

Για αρχή, έχουμε αφαιρέσει τη διαδικασία επικάλυψης του εσωτερικού πυρήνα της σανίδας με λιωμένο PVC – για εμάς αυτή η διαδικασία ήταν απλά μια περιττή, καθώς δεν μας ενδιαφέρει να κατασκευάσουμε μια σανίδα μονής στρώσης που χρησιμεύει μόνο ως βάση για την κόλληση της εξωτερικής / διπλής στρώσης. Ήταν επίσης μια ακατάστατη διαδικασία με ελλιπή ποιοτικό έλεγχο.

Αντ ‘αυτού, επικαλύπτουμε το εσωτερικό του πυρήνα με μία στρώση πάστας που έχει διαμορφωθεί ειδικά για να δημιουργήσει μία στεγανοποίηση της σανίδας και μία βάση συγκόλλησης. Στη συνέχεια, τοποθετούμε μέσω μηχανημάτων ένα επεξεργασμένο στρώμα PVC υψηλής πυκνότητας σε αυτή τη βάση συγκόλλησης, πάντα σε ελεγχόμενες συνθήκες – αφαιρώντας εντελώς τον ανθρώπινο παράγοντα που εμπλέκεται στην παραδοσιακή διαδικασία εφαρμογής της διπλής στρώσης.

Αυτή η διαδικασία γίνεται στο αρχικό παραγωγικό στάδιο από προσεκτικά βαθμονομημένα μηχανήματα που αναπτύχθηκαν για το σκοπό αυτό. Το αποτέλεσμα είναι ένα ομοιόμορφο φινίρισμα που έχει όλη την αντοχή της παραδοσιακής διπλής στρώσης. Και επειδή αυτή η διαδικασία γίνεται στα αρχικά στάδια παραγωγής, είμαστε σε θέση να παράγουμε κάτι εξαιρετικά άκαμπτο καθώς το υλικό τοποθετείτε με τη σανίδα φουσκωμένη.

Μπορεί να φαίνεται απλό αλλά, όπως για παράδειγμα στο καλύτερο single malt ουίσκι ή σε ένα βελτιωμένο κινητήρας, τα υλικά και οι διαδικασίες πρέπει να βελτιώνονται ξανά και ξανά μέχρι να δημιουργηθεί ο απόλυτος συνδυασμός ποιότητας και απόδοσης.

Η προσθήκη MSL στη διαδικασία κατασκευής TecAir καθιστά όλες τις σανίδες μας τις πιο ανθεκτικές και άκαμπτες δίνοντας στον αναβάτη της απόλυτη εμπειρία του stand up paddleboarding.

Ποια είναι τα προφανή οφέλη;

Αισθητικό φινίρισμα – Όλες οι νέες φουσκωτές σανίδες SUP της Red Paddle που πρωτοκυκλοφόρησαν το 2016 διαθέτουν τώρα ένα αισθητικό φινίρισμα που είναι το κορυφαίο της βιομηχανίας αυτής. Δεν υπάρχει ζάρες, ψεγάδια ή άλλης μορφής ατέλειες. Οι φουσκωτές σανίδες SUP δείχνουν καθαρότερες και πιο λείες, ενώ είναι επιπλέον πιο απαλές στην αφή.

Ελαφρύτερες – Όλες οι φουσκωτές σανίδες SUP της Red Paddle είναι έως και 2 κιλά ελαφρύτερες από τα προηγούμενα μοντέλα τους. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι οι σανίδες SUP αυτές δεν είναι υπερβολικά ελαφριές.  Εάν μία σανίδα είναι εξαιρετικά ελαφριά επηρεάζεται περισσότερο από τον άνεμο αλλά και από το ορμητικό ρεύμα του νερού, όταν βρίσκεται μέσα σε αυτό. Οι σανίδες υψηλής τεχνολογίας σύντηξης MSL σας μεταφέρουν μία καθησυχαστική αίσθηση ελαφρότητας.

Πιο άκαμπτες σε χαμηλότερες πιέσεις – Λόγω της επίδρασης της τεχνολογίας στρεπτικής ακαμψίας όλες οι σανίδες της Red Paddle που πρωτοκυκλοφόρησαν το 2016 είναι πιο άκαμπτες σε χαμηλότερες πιέσεις αέρα. Σας συνιστούμε να φουσκώνετε τις σανίδες με πίεση μεταξύ 16 έως 22 psi. Λιγότερο φούσκωμα, περισσότερη κωπηλασία!

Τεχνολογία σύντηξης MSL και αεροστεγούς επικάλυψης. Έχει εφαρμοστεί διαδικασία σύντηξης στον πυρήνα των ινών drop stitch, στο στάδιο που είναι ακόμη πρώτη ύλη, αποτρέποντας πιθανά σφάλματα που μπορεί να γίνουν από ανθρώπινο χέρι.

Ειδική φουσκωτή επίστρωση στην επιφάνεια της σανίδας με πίεση 170 psi που εξασφαλίζει τέλεια συνοχή

Θερμοσφραγισμένη οδοντωτή πρόσθετη πρόσφυση και χρωματιστό κλείδωμα

Βαλβίδα φουσκώματος άριστης ποιότητας εξασφαλίζει στεγανό και αδιάβροχο σφράγισμα

Τεχνολογία σύντηξης MSL Η τεχνολογία Monocoque Structural Laminate μειώνει το βάρος της σανίδας

Οι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ενισχυμένες ίνες drop stitch από ανθεκτικό πολυμερές υλικό παρέχουν έναν άκαμπτο πυρήνα υψηλής αντοχής που μπορεί να αντέξει πίεση μεγαλύτερη από τα 20 psi.

Η υψηλής πίεσης, συγκολλημένη με θερμότητα ραφή δημιουργεί στεγανό και αδιάβροχο σφράγισμα

Μία δεύτερη στρώση από ειδική ταινία δημιουργεί το τελικό σφράγισμα σε μια λωρίδα τετραπλής στρώσης

Back To Top