skip to Main Content

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ & ΣΤΥΛ

Για το 2023 εργαστήκαμε σκληρά, για να σας προσφέρουμε μία βελτιωμένη εμπειρία κωπηλασίας.
Η νέα μας σειρά είναι γεμάτη νέες τεχνολογίες για να περνάτε την ώρα σας στο νερό πιο ευχάριστα από ποτέ! Βασιζόμενοι σε δώδεκα χρόνια ανάπτυξης paddleboard, οι αναβαθμισμένες μας σανίδες SUP είναι πιο ξεκούραστες όταν κάνετε κουπί και μπορούν να φουσκωθούν πιο γρήγορα. Έχουν επίσης μερικά premium χαρακτηριστικά που βελτιώνουν τη συνολική σας εμπειρία κωπηλασίας. Η κατοχή μίας φουσκωτής σανίδας SUP Red Paddle είναι κάτι για το οποίο μπορείτε να είστε περήφανοι και η γκάμα του 2023 είναι πιο επιθυμητή από οποιαδήποτε άλλη έκδοση που έχουμε δημιουργήσει.

V-Hull Technology

Ολοκαίνουργιο είναι το επαναστατικό σύστημα V-Hull, αποκλειστικά από την Red Paddle Co. Η νέα γάστρα γλιστράει καλύτερα στην επιφάνεια του νερού, καθιστώντας ευκολότερη τη διέλευση σας. Ουσιαστικά, το V-Hull σας βοηθά να κωπηλατήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με λιγότερη προσπάθεια. Αυτή η νέα καινοτομία χρειάστηκε χρόνια έρευνας, σχεδιασμού και ανάπτυξης με εκτεταμένες δοκιμές στο εργαστήριο COAST του Πανεπιστημίου του Πλίμουθ (Plymouth University).

Ride Twin Traction

H δημοφιλέστερη φουσκωτή SUP σανίδα στον κόσμο έγινε ακόμα καλύτερη! Κάθε σανίδα της σειράς Ride έχει πλέον ενσωματωμένα δύο εξαιρετικά ανθεκτικά, εύκαμπτα ifins που καθιστούν τις σανίδες γρηγορότερες και σε πιο ευθεία πλεύση, από μια διάταξη τριών πτερυγίων. Τα ifins παρέχουν επίσης αυξημένη ευελιξία και απόδοση στο surf και κάνουν τις σανίδες ευκολότερες να συσκευαστούν στην τσάντα τους. Για μια φανταστική all around εμπειρία, η σειρά Ride 2021 προσφέρει τώρα ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών στο νερό.

Speed Tail

Ένα σύστημα απελευθέρωσης του νερού στην ουρά της φουσκωτής σανίδας βοηθώντας την ταχύτητα της στο νερό.
Το στυλ και η ταχύτητα συμβαδίζουν με τη νέα γκάμα Sport. Σχεδιασμένα για ελαφρώς πιο έμπειρους κωπηλάτες, αυτές οι σανίδες προσφέρουν ακόμα πιο δυναμική απόδοση με την ολοκαίνουργια speed tail. Αυτή η δυνατότητα προσφέρει ευελιξία χάρη στο μειωμένο πλάτος της σανίδας με ένα κομψό τελείωμα. Η speed tail βοηθά στην απομάκρυνση του νερού, ούτως ώστε να κωπηλατείτε γρηγορότερα και πιο μακριά με τη σανίδα σας.

Voyager Twin Fin

Η νέα σειρά φουσκωτών σανίδων Voyager (12’6″ & 13’2″) είναι γεμάτη με κορυφαίες δυνατότητες που θα κάνουν τα ταξίδια σας ακόμα πιο συναρπαστικά. H κορυφαία επιλογή, για εξερευνητές σε όλο τον κόσμο, μια νέα διάταξη δύο πτερυγίων προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία και ολίσθηση στο νερό. Έχοντας δύο κοντά πτερύγια παρά ένα μακρύ σημαίνει ευκολότερη κωπηλασία σε ρηχά νερά, ανοίγοντας νέα πλωτά μονοπάτια για να εξερευνήσετε.

Σύστημα Flat Bungee Cargo

Διαθέσιμο μόνο από τη Red Paddle Co!
Όλες οι φουσκωτές σανίδες Red Paddle Co έρχονται τώρα με μεγαλύτερους, επίπεδους ιμάντες. Αυτή η νέα σχεδίαση δημιουργεί μεγαλύτερη ασφάλεια και περισσότερο χώρο για τα πράγματα που αποθηκεύετε στη σανίδα σας όταν είστε στο νερό. H νέα ενισχυμένη λαβή της σανίδας σας επιτρέπει να κάνετε τη μεταφορά της σανίδα σας από και προς το νερό ευκολότερα και πιο ξεκούραστα. Όλες οι σανίδες έρχονται με τρεις ιμάντες bungee στη μύτη, που σας προετοιμάζουν τέλεια για τις νέες σας περιπέτειες. Τα μοντέλα Voyager έχουν επίσης 6 δακτυλίους d-rings στο πίσω μέρος.

Titan II Pump

Η τρόμπα Titan Pump 2 επανασχεδιάστηκε πλήρως για το 2021 μειώνοντας κατά 50% το χρόνο και την προσπάθεια που χρειάζεστε για να φουσκώσετε τη σανίδα σας. Η συνεχής καινοτομία μας και η γνώση μας για τις τεχνολογίες και τα χαρακτηριστικά μίας φουσκωτής sup σανίδας μας κάνει να είμαστε απολύτως σίγουροι πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά.
Το σύστημα διπλού κυλίνδρου σε συνδυασμό με τη λαβή hi flo σημαίνει ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο της προσωπικής ενέργειας που χρησιμοποιείτε για το φούσκωμα της σανίδας σας. Διοχετεύει πολύ γρηγορότερα τον αέρα μέσα στη σανίδα σας από μία απλή τρόμπα για Sup και μειώνει την προσπάθεια που απαιτείται για να φτάσετε τη σανίδα σας σε ακόμα υψηλότερες πιέσεις.

5 Χρόνια Εγγύηση

Ποιος άλλος θα περνούσε έναν εκσκαφέα 22 τόνων πάνω από μία σανίδα για να αποδείξει την ανθεκτικότητά του; Στη Red, σχεδιάζουμε σανίδες για τις πιο ακραίες περιπέτειες. Η αποκλειστική διαδικασία TEC AIR είναι η πιο αυστηρή διαδικασία ποιοτικού ελέγχου στην παγκόσμια αγορά SUP, οπότε γνωρίζετε ότι αγοράζετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Όλες οι σανίδες μας για το 2021 συνοδεύονται με πενταετή εγγύηση όταν εγγραφούν στην σελίδα μας. Η 5ετή εγγύηση της Red Paddle ξεφεύγει από την τυπική 12μηνη εγγύησή και αποδεικνύει περαιτέρω γιατί η Red Paddle Co είναι η Νο1 μάρκα φουσκωτών SUP στον κόσμο.

Καταχωρήστε την σανίδα σας
Back To Top