skip to Main Content

Γιατί να επιλέξετε Red

Εάν δεν δοκιμάσεις το SUP με μία Red δεν θα καταλάβεις τι σημαίνει paddleboarding

Γιατί είμαστε οι καλύτεροι

Πρωτοπόροι: Έχουμε κωπηλατίσει περισσότερα μίλια από οποιαδήποτε άλλη εταιρία sup στον κόσμο, έχουμε φουσκώσει τις περισσότερες σανίδες από οποιονδήποτε άλλο. Είμαστε SUPers, δεν βγήμαμε απλά στην αγορά του SUP τα τελευταία χρόνια που είναι στη μόδα. Είμαστε στην πρώτη γραμμή δημιουργώντας τα πρότυπα του κλάδου και είμαστε περήφανοι γι’αυτό

Το υλικό MSL χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο από εμάς, αυτό μας επιτρέπει να κάνουμε σανίδες 4,7’’ πάχους εξαιρετικά άκαμπτες δίνοντας παράλληλα την καλύτερη αίσθηση στο νερό, ώστε οι κωπηλάτες μας να έχουν τον πλήρη έλεγχο της σανίδας τους

Πίεση: Για να δημιουργηθεί μία αυθεντική εμπειρία paddleboarding πρέπει η σανίδα σας να είναι φουσκωμένη το λιγότερο στα 15psi. Για να γίνει αυτό πρέπει η σανίδα να έχει κατασκευαστεί σωστά, χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα υλικά και μία τρόμπα που έχει σχεδιαστεί για να φτάνει υψηλές πιέσεις. Οι περισσότερες σανίδες έχουν σαν υψηλότερη προτεινόμενη πίεση τα 12-15psi, αυτό θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως προειδοποίηση και όχι ως όφελος. Οι πλαϊνές μεμβράνες αποτελούνται από 3 στρώσεις ενισχυμένης Kevlar ταινίας που δεν ξεχειλώνει. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως καθώς φουσκώνετε τη σανίδα σας ο αέρας αποθηκεύεται στο θάλαμο και χρησιμοποιείται για να κάνει τη σανίδα σας συμπαγή και άκαμπτη και όχι απλά για να της δώσει σχήμα.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Το πάχος της σανίδας είναι πολύ σημαντικό. Οι περισσότερες σανίδες κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας dropstitch πάχους 6’’, το οποίο είναι τελείως λάθος. Μία σανίδα με πάχος 6’’ και μήκος μικρότερο από 12’6’’ δεν προσφέρει καμία αυθεντική SUP εμπειρία. Είναι βασικά μία λάθος κατασκευή για να δημιουργηθεί ακαμψία η οποία θυσιάζει υπερβολικά την απόδοση της σανίδας. Όχι μόνο χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να φουσκωθεί η σανίδα σας αλλά πρακτικά είναι τελείως ασταθής λόγο του υψηλότερου κέντρου βάρους και του ανέμου που θα γυρνάει τη σανίδα σας ανάλογα με τη φορά του. Δεν είναι paddleboarding είναι συμβιβασμός με κάτι ασταθές. Για το λόγο αυτό όλες οι σανίδες μας μικρότερες από 12’6’’ είναι 4,7’’/120mm πάχους.

10 λόγοι για να επιλέξεις μία RED

1.Αληθινοί στο στόχο μας:

Οτιδήποτε δημιουργούμε σχεδιάζεται από εμάς για να ευχαριστήσει τους πελάτες μας και ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν το SUP σαν εμάς και να ανταποκριθεί στις υψηλότερες προσδοκίες

2.Άπό το 2008:

Είμαστε η μακροβιότερη πιο εδραιωμένη και με το μεγαλύτερο δίκτυο εταιρία SUP στον κόσμο. Βρισκόμαστε σε πάνω από 50 χώρες και τα πρωτοποριακά προϊόντα μας σχεδιάζονται για να χρησιμοποιούνται στις πιο δύσκολες συνθήκες.

3.Built to Last:

Κατά μέσο όρο μία σανίδα για να κατασκευαστεί χρειάζονται 72 ώρες. Είμαστε η μοναδική εταιρία παγκοσμίως που κατασκευάζει τα προϊόντα της σε ιδιωτική μονάδα για να προσφέρουμε ένα ανώτερο προϊόν και όχι σε εργοστάσια μαζικής παραγωγής φουσκωτών σανίδων.

4.Ασυναγώνιστη απόδοση:

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε βραβεύονται κάθε χρόνο, είναι παντενταρισμένες και αποκλειστικές μόνο από εμάς και προσφέρουν την πιο άκαμπτη και ποιοτικότερη φουσκωτή σανίδα SUP στον κόσμο.

5.Taking steps:

Προσπαθούμε να εναρμονιζόμαστε με το περιβάλλον. Το εργοστάσιό μας έχει μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα. Οτιδήποτε μένει ανακυκλώνεται για χρήση από άλλες συνεργαζόμενες βιομηχανίες. Η SMETA έχει ελέγξει πλήρως την παραγωγή μας για να διασφαλίσει το μηδενικό αποτύπωμα, ούτως ώστε να προμηθευόμαστε μόνο τα καλυτέρα υλικά από υπεύθυνες εταιρίες.

6.Η εγγύησή μας:

Τα ποσοστά χρήσης της εγγύησης παγκόσμια είναι μικρότερα από 0,5% το οποίο σημαίνει πως μπορείτε να εμπιστευθείτε πλήρως τις σανίδες μας. Κάθε σανίδα έρχεται με 5 χρόνια εγγύηση εάν γίνει ηλεκτρονική εγγραφή της στο site μας

7.Experts in Design

Σχεδιάζουμε από μέσα προς τα έξω. Δεν προσπαθούμε απλά να σχεδιάσουμε μία όμορφη σανίδα, ο στόχος μας είναι και η απόδοσή της στο νερό. Υπάρχει ειδική ομάδα με ειδίκευση στα υλικά του πυρήνα της σανίδας, για να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας από μέσα προς τα έξω!

8.Δυνατή ως ομάδα:

Στη Red Paddle είμαστε αφοσιωμένοι στο στόχο μας ως όμαδα. Αναπτυσσόμαστε και  δεν επαναπαυόμαστε απλά στη μόδα του SUP, αλλά προσπαθούμε να ευχαριστούμε τον κόσμο που αγαπάει το άθλημα όσο εμείς.

9.Διασφάλιση τεχνολογίας

Εργαζόμαστε ακούραστα για να διασφαλίσουμε ότι οι τεχνολογίες και οι πατέντες μας προστατεύονται από το διεθνές σύστημα. Καμία εταιρία δεν μπορεί να μοιάσει σαν τη Red. Αντίγραφα θα υπάρχουν Red Paddle όμως μόνο μία.

10.Red University

Υπάρχει ειδική πλατφόρμα όπου εκπαιδεύεται το προσωπικό των καταστημάτων που πουλάνε Red Paddle σε όλο τον κόσμο ώστε να διασφαλίσουμε πως όλοι οι πελάτες λαμβάνουν τις γνώσεις μας και premium μεταχείριση.

Back To Top